La Granița Dintre Viață și Moarte

Editura Leda și Hotelul Marshal Garden

au plăcerea să vă invite

Joi, 5 noiembrie, ora 16.30,
la Restaurantul Hotelului Marshal Garden
(Calea Dorobanților nr. 50B, etaj 6)

la lansarea cărții

LA GRANIȚA DINTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

de Cristian Brancu

Vor lua cuvântul:

Marina ALMĂȘAN, Gabriela DINICĂ, Mădălin VOICU,
Costel CONSTANTIN, George IVAȘCU

Cu 48 de ore înainte de momentul în care i s-a oprit inima, Gabriel Cotabiță s-a întâlnit cu Cristian Brancu, cu doar câteva minute înainte ca Oana Turcu să facă ceea ce este – până astăzi – ultimul interviu al artistului. În clipele cruciale, atunci când Gabi Cotabiță lupta la granița dintre viață și moarte, Cristi Brancu a avut o noapte albă și și-a amintit întâlniri memorabile cu oameni mari, cu puțin înainte de MAREA LUPTĂ. Ștefan Iordache, Gheorghe Dinică, Adrian Păunescu, Dumitru Rucăreanu, Anca Parghel și Ernest Maftei s-au întâlnit cu Cristian Brancu și au oferit declarații extraordinare, care arată modul în care acești oameni au luptat înainte de a pleca din această lume.

20151105_carte

Vorbele lor în cadrul unor interviuri luate pentru Antena Stars, înainte de a părăsi viața, sunt cea mai frumoasă pledoarie pentru viață. Povești senzaționale, pe care Cristian Brancu le-a adunat în cartea La granița dintre viață și moarte, care se încheie cu vorbele premonitorii ale lui Gabriel Cotabiță.

Premoniție? Mesaje memorabile pentru cei dragi? Dragoste de viață?
Povești citite cu sufletul la gură în cartea lui Cristian Brancu.

Realizatorul de televiziune se află la al cincilea volum publicat, după Vânătorii de staruri (1999), Ochelarii miraculoși (2000), 12 personaje în căutarea unui destin (2005) și Viața ca o întâlnire (2006).

Cartea poate fi achiziționată începând de săptămâna aceasta din librăriile CLB din București, lanțurile de librării Cărturesti, Diverta și Humanitas din București și din întreaga țară, hipermarketurile Cora și Auchan. Și în curând și din Carrefour.

GRUPUL EDITORIAL CORINT
Str. Mihai Eminescu nr. 54 A, Sector 1, Bucureşti
Tel.: 319 47 97
www.edituracorint.ro
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi:
Roxana Petrescu
PR Manager
Mobil: 0751.174.544
roxana.petrescu@edituracorint.ro

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Salvează legătura permanentă.