Muzeul Naţional Cotroceni – Comunicat de presă

Administraţia Prezidenţială
Muzeul Naţional Cotroceni

Comunicat de presă
22 decembrie 2016

Marţi, 27 decembrie 2016, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţarea Muzeului Naţional Cotroceni, vizitatorii în vârstă de până la 18 ani beneficiază de intrare gratuită.
Vizitarea Muzeului Naţional Cotroceni se face doar în grupuri organizate însoţite de către unul dintre ghizii muzeului. Programările pentru vizitare se fac cu cel puţin 48 de ore înainte, telefonic sau online. În mod excepţional, pentru data de 27 decembrie vor fi acceptate şi programări făcute în aceeaşi zi, cu minim 3 ore înainte de vizitare.

Grupurile de vizitatori vor fi formate din oră în oră, începând cu ora 10:00 şi terminând cu ora 16:00, ora de intrare a ultimului grup de vizitatori. Pentru programarea unei vizite la Muzeul Naţional Cotroceni, puteţi folosi numărul de telefon 021-317.31.07, adresa de email – vizitare@muzeulcotroceni.ro sau formularul online ce poate fi găsit pe pagina principală a siteului www.muzeulcotroceni.ro .

La intrarea în muzeu este necesară prezentarea unui act de identitate în original.
Echipa Muzeului Naţional Cotroceni mulţumeşte tuturor vizitatorilor care în ultimii 25 de ani au trecut pragul reşedinţei domneşti cu cea mai îndelungată folosinţă din întreg teritoriul românesc. Cu interesul vizitatorilor iubitori de istorie şi cultură şi cu sprijinul partenerilor, Ansamblul Cotroceni va putea fi păstrat şi pentru generaţiile viitoare.
Sărbători fericite, cu dragoste faţă de rădăcini, tradiţii şi cultură !

Serviciul Relaţii Publice – Muzeul Naţional Cotroceni
Tel: 021-317.31.00
E-mail: relatiipublice@muzeulcotroceni.ro

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Salvează legătura permanentă.