ORIGINI

cnab_logo

INVITAŢIE DE PRESĂ

Unde sunt dacii? Peste tot în muzeele lumii! Statuile în mărime naturală şi busturile realizate din materiale nobile care amintesc de vitejia bravului popor (“acela care a impus tribut superbei împărătese de marmură a lumii – Roma”, Mihai Eminescu), care pot fi întâlnite la Roma, Florenţa, Copenhaga, New York ori Ierusalim vor fi expuse, pe suport fotografic, în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti!

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti vă invită joi, 28 august, ora 11.00, la un eveniment special, intitulat “ORIGINI”, care va avea loc în sala de expoziţii a Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Vom rememora împreună fascinaţia romanilor pentru daci, printr-un exerciţiu de cultură şi identitate românească!

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Asociaţia Identitate Culturală Contemporană, va aduce în atenţia pasagerilor noştri o expoziţie de fotografii cu tema “Simboluri culturale identitare ale României. Statui antice de daci din muzeele lumii”. Pe parcursul zilei, vizitatorii vor avea ocazia să se întâlnească cu personaje istorice ale civilizaţiei dacice, interpretate într-o manieră neconvenţională de actori profesionişti, vor viziona colaje din filme şi documentare istorice şi vor putea participa la o tombolă cu premii.

Jurnaliştii interesaţi să participe la conferinţa de presă sunt rugaţi să transmită, până miercuri, 27 august, o confirmare de participare, în care vor fi menţionate, în vederea efectuării formalităţilor de acces, următoarele:
– nume, prenume reprezentanţi mass media;
– CI/BI (serie şi numar);
– telefon de contact;
– nr. înmatriculare autoturism.
Vă rugăm să transmiteţi confirmarea de participare pe e-mail, la adresa presa@bucharestairports.ro.

Serviciul Comunicare
Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Salvează legătura permanentă.