România- specific național și viziune europeană

Fundația Dignitas vă invită la evenimentul “România- specific național și viziune europeană”

În deschidere, va avea loc vernisajul expoziției de costume și obiecte tradiționale din colecția Fundației Dignitas și colecția Cheorghe Chetroșanu.

Programul serii va continua cu intervenții legate de oportunitățile de dezvoltare a României în perioada 2014-2020. Dr. Ing. Gabriel Vlăduț, Director filiala IPA-Craiova, membru Enterpriese Europe Network va analiza importanța componentei inovative pentru accesarea cu succes a fondurilor europene; doamna Lavinia Nițu Șef Departament Fonduri Structurale la Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică (ANCS) va analiza cât de pregatită este cercetarea românească pentru pentru absorbția de bani europeni si doamna Andreea Severa, responsabil România HUB în cadrul DIMMMAT, va prezenta programul de susținere și stimulare a inițiativelor antreprenoriale ale tinerilor.

Veți viziona în premieră, în prezența autorului și a actorilor, trailerul documentarului artistic “Istorii despre Vlad Voievod Draculea”, proiect realizat in coproducțe de Fundația Dignitas și Asociația Culturală LER.
Tinerii alpiniști Tiberiu Pintilie și Adrian Fako vă vor împărtăși experiența extraordinară a ascensiunii pe Everest și a proiectului motivațoinal care a mobilizat sute de copii, tineri și organizații ale societății civile, un proiect susținut și de Fundația Dignitas.

Trupa „Trei Parale” vă va introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă, printr-un recital excepțional de muzică veche romanească.

Seara se va încheia cu un cocktail.

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Salvează legătura permanentă.