Ştiinţă, Cultură, Civilizaţie

INVITAŢIE

Asociaţia „Gheorghe Şincai” a studenţilor în Istorie, în parteneriat cu Universitatea din Oradea, organizează în acest an cea de-a XVI-a ediţie a Sesiunii Naţionale de Comunicări Ştiinţifîce studenţeşti „Ştiinţă, Cultură, Civilizaţie”, în perioada 9-11 mai 2014. Ediţia din acest an va sta sub simbolistica marcării a două aniversări: 20 de ani de activitate a Asociaţei, respectiv 50 de ani de la înfîinţarea Facultăţii de Istorie-Geografîe de la Oradea.

Lucrările acestei sesiuni se vor desfăşura în cadrul următoarelor secţiuni:

  • Istorie veche şi Arheologie
  • Istorie medie, Antropologie şi Etnografie
  • Istorie modernă
  • Istorie contemporană
  • Relaţii internaţionale şi Probleme de securitate în contextul global actual o Ştiinţe politice şi Ştîinţele comunicării
  • Sociologie

 

 

Adresăm pe această cale invitaţia ca studenţii să participe cu lucrări, toate trebuind să posede acordul profesorilor coordonatori.
Perioada de înscriere este 24 martie — 20 aprilie 2014, rezultatele înscrierilor urmând a fi trimise pe 20 aprilie, iar cea de confirmări: 21—27 aprilie 2014. Formularul de înscriere va fi completat online, urmând link-ul http://goo.gl/cDaIUi.

înscrierea la prezenta sesiune de comunicări va fi condiţionată de achitarea taxei de înscriere, în cuantum de 10 lei, suma reprezentând cheltuieli privind organizarea ediţiei şi editarea numărului 2 al revistei studenţeşti Gaudeamus Alma Mater Crisiensis, care va conţine lucrări susţinute în cadrul sesiunii şi pentru care va exista dorinţă/acord de publicare. Suma va fi achitată după sosirea la Oradea.

Studenţii care vor dori să-şi publice lucrările vor respecta o serie de criterii de redactare, ce vor fi trimise la cerere.

Pentru orice fel de nelămuriri sau informaţii suplimentare, vă invităm să accesaţi blogul asociaţiei, wvvw.asociatiagheorghesincai.wordpress.com, să ne trimiteţi un e-mail la adresa asociatia gheorghesincai(ayahoo.ro sau să ne contactaţi telefonic la numărul 0751072315, persoana de contact fiind Cristian Culiciu.

Cu respect, Roland OLAH
Preşedintele Asociaţiei „Gheorghe Şincai” a studenţilor în Istorie

Acest articol a fost publicat în Evenimente. Salvează legătura permanentă.